z dnia na dzień

Yaro

milczący 
w rozmowie z Bogiem 

 

każdego dnia 
walczę ze sobą 

 

najgorzej nocą 
gdy się nawarstwia 
siła demonów 

 

idę do przodu 
mimo wad braku zalet 
widzę że mija mnie cień

 

każdego dnia 
walczę ze sobą

 

najgorzej nocą 
gdy się nawarstwia 
siła demonów 

 

tak blisko co raz bliżej 
czuć i być z rodziną 
kocham nie chcąc nic zmieniać 

 

każdego dnia 

walczę ze sobą 


najgorzej nocą 
gdy się nawarstwia 
siła demonów

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 30 czerwca 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz