ADAM SKŁODOWY - ZRÓB TO SAM

commanddos

Kiedy kumpel, epileptyk
w wannie napad swój dostanie
to nie zwlekaj i czym prędzej
dosyp proszku i wrzuć pranie.

 

Kiedy kończy wrzuć suszarkę!
Z prądem nie ma co wojować
Tym sposobem możesz nawet
swoje pranie odwirować.

commanddos
commanddos
Wiersz · 30 czerwca 2018