Literatura

DRAMAT GASTRYCZNY (wiersz)

commanddos

Gość miał raz problem, kiedy z obżarcia
stał się ofiarą kiszek zaparcia.
Jak żresz badziewie to się przydarza.
Udał z problemem się do lekarza.

 

Doktor się znalazł szybko w temacie.
Kazał się schylić i ściągnąć gacie.
Choć nie bolało to myśl przykuwa.
Poczuł jak czopek do tyłka wsuwa.

 

Poczym doradził by kremu użył.
Wieczorny zabieg sam już powtórzył.
Gdy nastał wieczór koniec i kropka
Zaaplikować czas nadszedł czopka.

 

Cóż! Lek nie wchodzi, pot czoło rosi.
Bezsilny żonę o pomoc prosi.
Rekę oparłszy mu na ramieniu
drugą mu grzebie. Wtem w okamgnieniu ...

 

"O JA PIERDOLĘ!" On jak nie wrzaśnie.
Uzmysłowiłem to sobie właśnie.
Jeszcze mną trzęsie jak wspomnę sobie
On na mnie oparł swe ręce
                                     .....obie


przysłano: 30 czerwca 2018 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
ROZTERKI KOCHANKA
commanddos
DZIADZIO
commanddos
ONA MA FIUTKA
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca