Literatura

LODÓWKA (wiersz)

commanddos

Mamo ! Dobegł głos gdzieś z kuchni.
Synek wydął usta,
i zapytał się DLACZEGO
LODÓWKA JEST PUSTA?

 

Mama wiedząc, że na żarcie
u synka jest popyt.
Spójrz kochanie w dól nieznacznie.
Widzisz swoje stopy?

 

Nie mamusiu - odparł synuś.
Podeszła do niego.
Udzieliła odpowiedzi:
....no właśnie dlatego.

 


przysłano: 30 czerwca 2018 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
ROZTERKI KOCHANKA
commanddos
DZIADZIO
commanddos
ONA MA FIUTKA
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca