Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
wjola
iluminacja
iluminacja
wjola
przybywa z kosmosu
przywołana pragnieniem
bez przymusu
sama w sobie nagrodą
Lubię
wjola
Wiersz · 2 lipca 2018
Konrad Koper
Prościutki, ale…
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Beta
Co się dieje z tym forum, tu nawet nie ma czego krytykować
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści