Nic i wszystko

Iza Marcinkowska

Ty, ja, on

w kolejce do wieczności

 

Podaj dłoń

znajdę nawet we mgle

wszechobecnej zawiści

 

Przytul do potarganych słów

ugładzoną głowę

 

To nic

Już wszystko

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 2 lipca 2018
anonim