Zamknięte

Iza Marcinkowska

Jest świat

nie mam klucza

stoję pod drzwiami

 

Czasami słyszę dźwięki

zaglądam w prześwity

Koniec

 

Nie chcą wpuścić

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 3 lipca 2018
anonim
  • Konrad Koper
    Też miałem podobne wizje. Myślałem o niebie !! Twój wiersz 5

    · Zgłoś · 6 lat temu