NIE - UPADAM

Iza Marcinkowska

Poranna mgła spłynęła

po liściach łza

po policzku dotknęła

zaspanej trawy

napiła się ziemia

spragniona

 

Przez noc

przez strach

przez życie

 

W cieniu i blasku

staram się

nie upadać

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 4 lipca 2018
anonim
  • Ir
    spłynęła
    łza
    dotknęła
    ziemia
    spragniona..............a, a, a, a

    zerwij
    wyciągnij
    wpij................j, j, j

    Treściowo miałkie.

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Mi Lo
    ładne entery. reszta to banał po prostu

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Konrad Koper
    Głęboki opis, który okazał się egzystencjalnym… 6

    · Zgłoś · 6 lat temu