Rozpędzony czas

Iza Marcinkowska

wpadł między nas,

wypił czarę

goryczy?

błędny wzrok

 

zawył - gorzki smak

tłum zmąconych głów

znak

zakaz

nakaz: Nigdy nie milcz. Mów!

 

krzycz

 

odejdą

na całun spokoju

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 5 lipca 2018
anonim