na barkach

Yaro

pomiędzy framugami

przestrzeń
w otoczeniu drzwi


zamknięte
 wytrychem  otwieramy 
komory czerwieni  

 

nie pamiętać o sobie
nie tak jak trzeba

 

dni przerzucają leniwie życie
na niezamieszkałych barkach

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 5 lipca 2018
anonim