Ten co głęboko nurkuje,
( często dostaje muszle, perły, bukiet roślin)
zostanie najprawdopodobniej połknięty przez rybę.
Ten co głęboko nurkuje,
( często dostaje muszle, perły, bukiet roślin)
zostanie najprawdopodobniej połknięty przez rybę.