Rekonkwista

Arian

Arabowie ruszyli na Europę starym szlakiem.

Niesieni wersetami Koranu za głosem Mahometa.

Będą grabić, podpalać, masakrować miasta.

Takie rzemiosło uprawiają  islamscy beduini.

 

Polacy i psy najmniej, jako pariasi,

wszędzie robią za bóg zapłać.

Pochyleni pokornie z krzyżykami u szyi.

W pół zgięci wielkimi krzyżami na plecach.

 

Arian
Arian
Wiersz · 7 lipca 2018
anonim
  • Konrad Koper
    Za dużo polityki ! 3+

    · Zgłoś · 6 lat
  • Arian
    Polacy i psy najmniej, jak pariasi

    wers sfałszowany przez trolla poprzez zamianę słów w oryginale

    · Zgłoś · 6 lat
  • Arian
    Będą grabić, popalać miasta, masakrować ludność.

    wers sfałszowany przez trolla

    · Zgłoś · 6 lat
  • Arian
    troll fałszujący wiersze popełnił przestępstwo przeciwko prawom autorskim osobistym

    · Zgłoś · 6 lat
Usunięto 10 komentarzy