Piłka ręczna

Konrad Koper

Chłopaki,

podawajmy z ręki do ręki piłkę

- Tę niebiesko-zieloną.

i nie oddawajmy jej wrogom.

I niech starcie zostanie uwieńczone!

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 lipca 2018
anonim
  • Konrad Koper
    Przebaczam i proszę o wybaczenie ! Niepotrzebnie odreagowałem !! Mam prawo zmienić wersje, tak by nie była obciążona….

    · Zgłoś · 6 lat
  • Konrad Koper
    Obraża – zgłoś

    · Zgłoś · 6 lat
  • Konrad Koper
    To nie ja usunąłem !!

    · Zgłoś · 6 lat
  • Konrad Koper
    Przywołuje !
    Fatalny za usuwanie komentarzy.
    Dwa razy zgłoś Mitrina.
    Przeprosiny ! ( Moje)
    Mitrina – skoro medycyna jest bezradna weź się za szydełkowanie.
    Taką masz poezje !!

    · Zgłoś · 6 lat
  • Konrad Koper
    Następnym razem będę przywoływał dosłownie !! ( Zapomniałem)

    · Zgłoś · 6 lat
Usunięto 3 komentarze