wspolrzedne

Jakub Zoltowski

skok szum

oczy zamknięte

drzwi otwarte

 

czas stoi

 

nie ruszam się.

 

teleportuje się pomiędzy światami

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 10 lipca 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz