look around

Jakub Zoltowski

Powinieneś zobaczyć mnie w lustrze.

To piekło.

 

Rozrzucone włosy.

Uśmiech jak merlyn.

Wiek średni.

 

Nie uciekam pried czasem to czars ucieka przede mną

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 13 lipca 2018
anonim