Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jakub Zoltowski
scare me
scare me
Jakub Zoltowski
czas to sekundy
otwarte umysly
strach swiata
no bo jesli cos smakuje
to trudno zmienic zdanie
Lubię
Jakub Zoltowski
Wiersz · 13 lipca 2018
Konrad Koper
Mocny ! Ale nie do końca logiczny !!
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści