scare me

Jakub Zoltowski

czas to sekundy 

otwarte umysly

 

strach swiata 

 

 no bo jesli cos smakuje 

 to trudno zmienic zdanie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 13 lipca 2018
anonim