wierzowiec

Jakub Zoltowski

Wierzowiec I mrowka 

Mr ant-man

Nie wie Kim jest

 

Nie wyglada to dobrze

kiedy nie slyszy wlasnych krokow

 

Drapieznik

I cisza

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 17 lipca 2018
anonim
  • Mithril
    "Wierzowiec I mrowka
    Mr ant-man
    Nie wie Kim jest

    Nie wyglada to dobrze
    kiedy nie slyszy wlasnych krokow

    Drapieznik
    I cisza

    ...kolejny sms z ortem w tytule

    · Zgłoś · 6 lat
  • Konrad Koper
    Dla mnie płytkie i nie do końca logiczne. ( Może nie pojmuję.)

    · Zgłoś · 6 lat
  • Mi Lo
    serio? to już nawet nie masakra. wieŻowiec. nieuctwo i kpina, a później płacz, że nikt nie docenia i po pleckach nie klepie

    · Zgłoś · 6 lat