gdy jesteś nad morzem i widzisz siłę natury łatwiej uwierzyć że
jesteś nieśmiertelną falą i każda pojedyncza fala która wierzy w
żywioł jest częścią nieśmiertelnego morza (diamentowy werset)
bądź esencją sosnowego lasu energia odnawia las każdego roku
a drzewa i cienie oddadzą ci to wszystko co zabrała egzystencja
przyroda odnawia witalność letniego lasu (diamentowy werset)