energia

Jakub Zoltowski

tańczę na granicy galaktyk

 

sprowadź mnie

przykuj nożem do wyrazu

poprowadź

 

wiem, że nie przepowiadasz przyszłości

ale to dobrze bo ja trzymam się historii

 

 

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 21 lipca 2018
anonim