meteoryt

Jakub Zoltowski

śmierć

to nie koniec czasu

 

planety układają się w linii prostej

i już widać życie wieczne

 

uniwersum żartuje

ze mnie

 

bo nic mi nie jest

 

tak tylko leżę na grobie

i oglądam gwiazdy

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 21 lipca 2018
anonim