Teatrzyk

Konrad Koper

Między kolejnymi kukiełkami

rozwieszone są linki.

Poruszając świadomie jedną,

odpowiadasz za całą scenę.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 lipca 2018
anonim