narodziny jezusa

Jakub Zoltowski

otaczaja mnie zegary

Nietypowa atmosfera

 

Slyszysz glosy

 

To nie schizofremia

Mam w sobie zycie

Spadajacych gwiazd

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 21 lipca 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz