Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jakub Zoltowski
kruk
kruk
Jakub Zoltowski
zajrzyj mi w oczy
w zrenicach zobaczysz
smog miasta
latarnie
odbicie swiatla
brak polotu
Lubię
Jakub Zoltowski
Wiersz · 21 lipca 2018
Konrad Koper
Logiczny ! Odrobinę suchy !! 5+
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści