kruk

Jakub Zoltowski

zajrzyj mi w oczy 

w zrenicach zobaczysz

smog miasta 

latarnie 

 

odbicie swiatla

 

brak polotu

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 21 lipca 2018
anonim