pierwsza lekcja

Jakub Zoltowski

nie ma słów by zmienić świat.

więc nie będę przynudzał.

stworzę nowy bez niczego.

 

bez słów

praw

anarchii

 

zatoniesz w nim

albo się obudzisz

 

wszyscy spotkamy się po drugiej stronie

 

 

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 22 lipca 2018
anonim