pierwsza lekcja

Jakub Zoltowski

nie ma słów by zmienić świat.

więc nie będę przynudzał.

stworzę nowy bez niczego.

 

bez słów

praw

anarchii

 

zatoniesz w nim

albo się obudzisz

 

wszyscy spotkamy się po drugiej stronie

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 22 lipca 2018
anonim
  • Konrad Koper
    Banalne i cierpiętnicze !

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Mithril
    "wszyscy spotkamy się po drugiej stronie"

    ...przekonani są o tym ci uwikłani w gusła

    · Zgłoś · 6 lat temu