narodziny

Jakub Zoltowski

otaczaja mnie zegary

nietypowa atmosfera

 

slyszysz mnie 

to nie schizofrenia

 

Mam w sobie zycie

Spadajacych gwiazd

 
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 25 lipca 2018
anonim