narodziny

Jakub Zoltowski

otaczaja mnie zegary

nietypowa atmosfera

 

slyszysz mnie 

to nie schizofrenia

 

Mam w sobie zycie

Spadajacych gwiazd

 
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 25 lipca 2018
anonim
  • Konrad Koper
    Mocny i ma klimat. Gorzej z treścią- przesłaniem. 4

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Mithril
    ...nieustający esemesowizm, a w tytułach to już się gubisz

    · Zgłoś · 6 lat temu