Woda

Konrad Koper

Deszcz bywa srebrny.

Czasem rozbija promienie.

Mgła i zima zostawiają klejnoty.

Woda często przybiera postać fraktalu.

W kapsułkach H2O zamknięte jest życie.

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 lipca 2018
anonim