Zakochani

Konrad Koper

Pamiętasz, kiedyś pierwszy raz spotkaliśmy się :

wśród gwiazd, o pełni księżyca, przy przelatującej komecie…

 

Drzewa sięgające nieba szumiały.

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 27 lipca 2018
anonim