Wypiliśmy zielony napój.
Uśmiechamy i wykrzywiamy się.
Nasze ręce opadają.
A tętno jest stukrotnie wzmocnione.
Później nie w pełni świadomie
tańczymy w koło wraz z duchem przyrody.
Bawiąc się zostawiamy fanty.
Gdy oprzytomnimy, znów będziemy…