bez tytułu 1

Aleksander Artem

Elastyczność emocji

i upartość uczuć

zżera osoby

zostają po nich

wygniecione pościele

zapach na ubraniach

 

Ale czasem

Czasami

Nie można inaczej

Gdy nie czuje się

Zobowiązanym do zobowiązania

Czymś więcej niż wspólnym czasem

Aleksander Artem
Aleksander Artem
Wiersz · 27 lipca 2018
anonim