Opowieść 3

Konrad Koper

Morze jest wzburzone.

Topi i rzuca.

 

Gdy otaczała mnie woda,

zobaczyłem butelkę po wódce.

Załączony był długi list.

 

Przejąłem się i zapamiętałem go.

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 28 lipca 2018
anonim