Quentin

Jakub Zoltowski

swiat obraca sie w dziwacznosc

niemozliwe zycie jest tego poczatkiem

 

mimika niecierpliwosci

stworzyla mnie

jako straznika

 

bronie tego swiata

to moja alma mater

 

Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 29 lipca 2018
anonim