obserwatorium

Jakub Zoltowski

spadajace gwiazdy

nie spdaja

bez powodu

 

z kazda gwiazda

umiera ludzkie zycie

 

przy narodzinach

i z jego koncem

 

Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 29 lipca 2018
anonim