ostatnie zyczenie

Jakub Zoltowski

dzieci to kości

a ja jestem śmiercią

 

wyczaruję ci więc czarną róże

 

a dzwon

wybije ostatnią godzinę

 

Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 29 lipca 2018
anonim