nie żal straconych lat !

Robert noszczyk

zaburzony do kresu mamuciej inteligencji

próbowałem odnaleźć sens tej miłosnej żenady

co trwać miała podobnież do końca...

 

to ja twój judaszowy błazen

dziękuję z całego serca

że wyrzucilaś mnie bez kompleksów

że wysłałaś mi w końcu

ten jeden jedyny list

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 29 lipca 2018
anonim
Usunięto 2 komentarze