pion

Jacek JacoM Michalski

winda jak łódź podwodna

pokonuję kolejne warstwy

ziemniak i geniusz szybują

od piwnicy do szczytu

pudełkiem na szubienicy

 

nikt nie słyszy deszczu

zamknięta przestrzeń

nieskończenie zwarta

daje wolność na minutę

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 29 lipca 2018
anonim