pozwól sobie depresjo

Yaro

pozwól sobie depresjo 
zawijać w sreberko gorzkie dni
szare marzenia 


skrusz betonowy mur 
kłodami się nie przejmuj
omiń slalomem 


w podróży po miłości

szukaj wśród tłumu ludzi

 

znajdź kilku takich jak ty

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 2 sierpnia 2018
anonim