Kiedy się staje miłość...
wydarza się historiami
czy jest przyszłością?
To ona staje się moimi uszami
oczy, zmysły, my
dla niej wstaję rankiem
dla niej uciekam w niepamięć
dla nie chcę myśleć co będzie dalej
Liczy się teraz twoje istnienie,
ta myśl, słowo, przestrzenie,
nasze znaczenie.