miłość

Lucky Person

Kiedy się staje miłość...

wydarza się historiami

czy jest przyszłością?

To ona staje się moimi uszami

oczy, zmysły, my

 

dla niej wstaję rankiem

dla niej uciekam w niepamięć

dla nie chcę myśleć co będzie dalej

 

Liczy się teraz twoje istnienie,

ta myśl, słowo, przestrzenie, 

nasze znaczenie.    

 

Oceń ten tekst
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 5 sierpnia 2018
anonim