Powroty, potwory

Kacper

Zbyt dużo wyjazdów na manowce,

 

One tylko pozornie dają łączność większą,

 

Że niby pozornie wszystko masz pod ręką,

 

Nawet złota siatka wina, opiewa się w nurcie

 

I respekcie, że to jest przecież dużo więcej

 

Dlatego odkładam na bok ból, recesje,

 

Na rzecz nadawania światu uroku,

 

Na bok presje.

 

Kacper
Kacper
Wiersz · 6 sierpnia 2018
anonim