rysunek

Kacper

Coś wspaniałego na obraz się wznosi,

 

Nad listą wielu równoległych osi,

 

Na nich się zgarnia awantury,

 

Na nich utrzymują się skałki,

 

To one utrzymują się na powierzchni

 

Dzięki życzliwości tych co odeszli

 

Czegoś brakuje coś się bez czegoś obnosi.

 

Kacper
Kacper
Wiersz · 6 sierpnia 2018
anonim