Dzięki początkowej wpadce, na osi pisarskiej,
Nad oceanem tęcz, wznoszących się z dala, patrzy nie wierzy...
Co to za lala, - namalowana.
Dzięki początkowej wpadce, na osi pisarskiej,
Nad oceanem tęcz, wznoszących się z dala, patrzy nie wierzy...
Co to za lala, - namalowana.