za szczerość

Robert noszczyk

za co kochasz mnie miła ?

za burzę falistych kędziorów na głowie ?

za moją czerwoną elektryczną gitarę ?

za efekciarski uśmiech czasami ?

czy za pocieszki

gdy zapłakana do domu wracasz ?

 

bardzo cię kocham miła

 

że zamiast nie powiesz tak i na odwrót

że czerwienisz się przy tym rubasznie

wtedy kocham cię jeszcze mocniej

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 7 sierpnia 2018