Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jakub Zoltowski
The creation
The creation
Jakub Zoltowski
nie ma mnie w ciemnosci
umarlem by tworzyc
tak jak moj tata opisywal zmarlych
Lubię
Jakub Zoltowski
Wiersz · 7 sierpnia 2018
Konrad Koper
Inspiruje. Choć genialne to nie jest…
5-
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
5-