Literatura

HRABINA (wiersz)

commanddos

Pije raz kawę wytworna dama.
Pięknie ubrana. Hrabina zgoła.
Co łyk wypije to się wykrzywia,
więc gestem ręki kelnera woła:

 

"Garçon. Mój drogi. Jestem wzburzona
oraz wyjaśnień tu oczekuję!
Najdroższy lokal na całym świecie
a kawa śmierdzi niemytym ch*jem!"

 

Przystojny kelner skłonił się nisko:
"Niechże mi pani śmiałość wybaczy".
Powąchał napój i odpowiedział:
"Pić drugą ręką waćpani raczy."


przysłano: 7 sierpnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

TRZY BUCHAJE
commanddos
ROZTERKI KOCHANKA
commanddos
DZIADZIO
commanddos
ONA MA FIUTKA
commanddos
LENIN W OPAŁACH
commanddos
ZAPINAJ PASY
commanddos
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca