Stacja krwiodawstwa nieczynna jeszcze.
Do rejestracji jest ludzki pochód
Zaś blisko rynku w Radomiu bodaj
darmo krew oddasz, zęby, .... samochód.
Z drugiej zaś strony boję się oddać
krew moją choćby nawet tą z nosa.
Bo po ostatnim urlopowaniu
skład ma podobny
..... do Domestosa.