KRWIODAWCA

commanddos

Stacja krwiodawstwa nieczynna jeszcze.
Do rejestracji jest ludzki pochód
Zaś blisko rynku w Radomiu bodaj
darmo krew oddasz, zęby, .... samochód.

 

Z drugiej zaś strony boję się oddać
krew moją choćby nawet tą z nosa.
Bo po ostatnim urlopowaniu
skład ma podobny

                  ..... do Domestosa.

 

commanddos
commanddos
Wiersz · 7 sierpnia 2018